
Producent i dostawca części z kurczaka i podrobów drobiowych.
W 2022 roku do naszej oferty wprowadziliśmy mrożone części z kurczaka oraz podroby drobiowe. Dodatkowo oferujemy również części wołowe i wieprzowe. Produkty dostępne są w opakowaniach zbiorczych, odpowiednio zabezpieczone i przechowywane, zarówno w stanie świeżym surowym jak i mrożonym. Staramy się, w jak największym stopniu, pozostać elastycznym i dostosować sposób pakowania i transportu do potrzeb klienta.
W naszej ofercie elementów drobiowych znajdziecie Państwo m.in. porcja z kurczaka, porcja tylna z kurczaka, kurczak w całości, zarówno z szyją jak i bez szyi, kurczak bez kości, filet z kurczaka ze skórą, filet kurczaka bez skóry, polędwiczki z kurczaka, ćwiartka z kurczaka, udo z kurczaka, udzie z kurczaka z kością, mięso z uda kurczaka ze skórą/bez skóry, skrzydło 3 częściowe z kurczaka (klasa A/klasa B), skrzydło z kurczaka 2cz (ramię + przedramię), skrzydło z kurczaka przedramię/ramię, skrzydło z kurczaka miscut, trimming z kurczaka, skóra z kurczaka.
Dodatkowo, polecamy podroby drobiowe m.in. żołądki z kurczaka, wątroba z kurczaka, serca z kurczaka.
Korzystamy z usług jedynie sprawdzonych, polskich dostawców. Daje nam to możliwość monitorowania produktu. Dzięki temu, mamy pewność, że nasze mięso jest zdrowe, świeże i smaczne. Zarówno nasz zakład jak i produkty, są pod stałym nadzorem lekarza weterynarii. W zakładzie GRETA-PLUS przestrzegamy norm wg HACCP, GMP oraz GHP. Najwyższa jakość, świeżość i bezpieczeństwo są dla nas priorytetem.
Dbamy o to, aby nasz zakład wciąż rozwijał się, a sprzęt i metody produkcji były zgodne z najnowszymi standardami. W 2023 roku nasz zakład przeszedł modernizację i stworzyliśmy nową linię produkcyjną.
Dzięki niej zwiększyliśmy produkcję aż do 95 000 ton gotowego produktu w ciągu roku. W trakcie przebudowy powstała również, nowa strefa magazynowania, z nowoczesną chłodnią na 5000 miejsc paletowych. Te zmiany pozwalają na przechowywanie produktów w doskonałych warunkach.
